emma

kära emma emmet karlsson, titta på detta.
http://www.youtube.com/watch?v=z7CE5RtUFH0
http://www.youtube.com/watch?v=Kxy_mzyECkY&feature=related


DU FINNS INOM MIG


jag har varit ledig idag. då kan man tycka det är gaanska dåligt att jag inte skrivit ett ord hör förrens nu. men jag har bara legat och degat i soffan och det är ju inte så interessant? + att jag tar ju knappt några bilder med kameran nu för tiden... en blandning av lite för lite tid, lite ork och inte så bra inspiration. måste försöka ändra på det. jag älskar ju att fota. har ganska fullspäckat schema med fotboll och annat imorgon! ha det fint så länge gott folk!

HEMMA

Heeej på er! åkte in till skolan idag med pappa, han skulle ändå in. och när jag kommer till skolan får jag reda på att min religon är inställd och tyskan. så slutade halv elva! åkte med pappa hem igen så nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt.. har en del plugg att ta itu med så får väl göra det sen. men först ska jag laga mat och ta en promeenad med pepsi! 
:)


lite musik igen!


emmet spelade upp denna låten för mig i helgen, jag är helt fast vid denna killen. seriöst, så jäkla bra!
(OK, it's alright with me
You don't have to belive me, är två superbra låtar också, värt att lyssna på)

EN TV, TVÅ VILJOR

sitter och pluggar förtillfället. eller jag försöker iaf. det är jobbigt när det är så mycket annat som lockar ju. + att jag har världens tråkigaste engelskaläxa.. och idol börjar ju idag! tjoho! men tror ni jag får se det? neeej... pappa ska såklart titta på fotbollen (landslaget vettni) och min tv funkar inte. hmm.. kanske kan komma överens om något. återstår att se! nu ska jag gå tillbaka till min engelskabok och godispåse! tjaa


inte så detaljerat kanske...

heeej! igår var det fullt upp hela dagen. åkte till tranemo vid lunch och tittade på fotboll. hängde hos emma/mathilda sen och på kvällen träffa vi massa folk och hade riktigt roligt. det blev en lyckad kväll! orkar inte gå in på detaljer hit och dit. ska försöka fixa bättre uppdatering i veckan! nu måste jag sova. somnar snart.
hoppas eran helg var bra! godnatt kraaaamm

såhär på kvällen...

ledsen för dagens uppdatering, eller ja de senaste dagarnas uppdatering. men imorgon är det fredag och det är ju alltid skönt! ligger i min säng och ska släcka strax så jag orkar upp imorgon bitti.
tänkte bara påpeka hur glad jag är och hur mycket jag tycker om mina vänner och min familj. gör nog det alltför sällan vissa perioder. 

godnatt, ta vara och väl hand om varandra ♥


ännu en jacka...


okej.. ni kommer ihåg jackan jag skrev om häromdagen? jag har hittat en till jag verkligen tycker om! vilken tycker ni är finast? b.e.s.l.u.t.s.å.n.g.e.s.t

RSS 2.0