A Fine Frenzy



(Om ni har lyssnat på låtarna - nej jag är inte inne i någon kärleksdepression, men den här tjejen har en underbar röst.)

SLUT



Okej, först tänkte jag berätta att jag levar och nu tänker jag be om ursäkt för den grymma uppdateringen! Sorry. Har haft lite annat för mig dom senaste dagarna.
Igår var käraste Emma & Mathilda här, det var en kväll av sitt egna lilla slag. Men det var mysigt! Annars så har jag spelat fotboll, umgåtts med Adam & Mikael och tagit det luungt. Skönt. Nu ska jag leta reda på en bra film och krypa ner under en filt, fryser snart ihjäl.  tja!

Minnen

Om ni inte har något för er, titta in Elinas filmklipp hon lagt upp på sin blogg...... haha jag dör! Men minnen är det allt.


Cosmo & Dummle



En söndag som alla andra, ungefär. Har tillägnat största delen av dagen åt skolböckerna. Har också läst nya Cosmo och käkat dummle kolor (favoriiter). Nu ska jag ta en dusch och sedan titta på gossip girl. Vad har ni gjort idag?

Good Random


hos Rebecka för någon vecka sedan

Haft en bra lördag? Min har väl varit sådär. Tittat på fotboll och varit hemma, inte hänt så mycket med andra ord. Just nu rullar Emmets good random lista och jag funderar på att bege mig mot sängen och slå på en film.

MUSIK



Okej jag tänkte bara berätta en sak (för den som inte bryr sig ett skit om musik/mitt musikintresse, kan sluta läsa nu) hehe.
Iaf, jag är inte musikalisk någonstans. Kan varken hålla takten eller ta en ton rätt om allt är som det ska. Men jag ÄLSKAR musik. Det är bland dom bästa sakerna som finns. Min iPod är alltid med mig. Kommer jag till bussen på morgonen och iPoden inte är med eller är urladdad blir jag skit sur (kan hålla i sig i några timmar) haha. Men det händer sällan som tur är. 
Berättar detta istället för vad jag gjort idag, tycker det börjar bli lite enformigt, haha. (+ så vet ni nu en anledning till varför jag nämner musik här nästan varje dag).

Låten här ovanför är Lars Winnerbäck - En tät ort på en slätt som ni kanske redan märkt om ni tittat på klippet.
(Jag har gillat Lasse läänge men såg ett program igår, Mauro & Pluras kök då Lasse var där som gäst och spelade låten för dom, Titta på det avsnittet på TV8.. Grymt)

Torsdagskväll


taget av Becka

Torsdagkväll, lyssnar på Winnerbäck och den där sköna känslan av att det är fredag imorgon har infunnit sig.
Jag mår bra. Nu ska flytta till sängen och fortsätta lyssna på Winnerbäck.
Hoppas ni mår lika bra som jag!


You look so beautiful tonight, in the City of blinding lights.



Låten som går om och om igen i iPod hörlurarna på bussen för tillfället är den här,
med U2.  


U2

Heej igen. Jag är frisk nu, eller nej jag är förkyld men jag är så pass frisk så jag kunde pallra mig iväg till skolan idag. Och tack för det, jag gillar att vara i skolan och träffa alla. Hatar att ligga hemma i soffan (speciellt när solen skiner utanför). Men jag har en jäkla massa som ska göras och har precis fixat lite saker på listan. Men har mer än hälften kvar. Får se när jag har tid för bloggen... har lite viktigare saker att ta itu med, hehe. Men det får ni ta! Ha det bra så länge! Puss


sjuuuk


jag borde kanske äta apelsiner... men ähh


Huvudet dunkar, halsen gör ont och näsan är snuvig. Varenda kroppsdel är öm.. typ.
En liten beskrivning på hur min kropp mår. Inget vidare men jag hoppas att det går över snart. Bara jag blir frisk till nästa vecka, händer en himla massa då som bara är jobbigt om jag missar. Hoppas allt är bra med er och ha en skön fredagkväll! Tillbaka när jag mår bättre/orkar skriva. PUSS!


Godis för öronen (och ögonen)

 


Jag vet att jag nämde han i inlägget tidigare idag. Men ni måste titta på denna livespelningen. Jag fullkomligt älskar det.

OUT IN THE STREET



Woounderbar eftermiddag med Rebecka ute i solen. Och lite framför tvn möjligtvis.. Nu ska jag strax kila iväg på träning och så prova ut ny träningsoverall till denna säsongen. Men först måste jag käka. Och som vanligt har jag inte haft bråttom... men nu så börjar det dra ihop sig lite. TJING

BECKA & KEITH URBAN

HEJ! vi är lediga idag och solen värmer faktiskt på utanför fönstret. Så jag ska inte sitta kvar här utan ge mig ut med Becka. Vi höres senare idag!
(under tiden, om ni inte har så mycket för er tycker jag ni borde lyssna på Keith Urban)


GULAKORRIDORENENFREDAG



Musiken strömmar in i mina öron i alldeles för hög musik för tillfället och jag är glad! Det var varit en bra dag idag. Och eftersom det är helg kan man slappna av lite med ju. Har ingenting inplanerat i helgen. Bra eller dåligt vet jag inte om det är. Har inte haft en lugn helg på skit länge känns det som så vi får se vad som händer! Nu ska jag hoppa in i duschen och så får vi se vart kvällen leder. Hoppas ni NJUTER av eran fredag. Det gör jag!



PS. Måste bara säga hejdå till Tim som pyser iväg till Österrike idag med bara så där.

Peppar mig själv!





Jag har varit på en föreläsning ikväll. Om att sätta upp mål, tro på sig själv och vad man vill med vissa saker. Föreläsningen fick mig att bestämma mig för en sak jag måste göra. Jag vet att om jag går in med inställningen att jag klarar av detta och ska göra mitt yttersta för att lyckas vet jag att jag kommer må bra inombords även om det kanske inte går vägen! Då har jag iallafall försökt. Grejen är ju bara att våga och skita i vad alla andra säger. Och det tänker jag göra nu! Om det lyckas hela vägen får vi ju se. Men jag ska göra mitt allra bästa!

Ett litet... tankeinlägg så här på torsdagkvällen blev det. Men det får ni stå ut med! Mer sånt här kanske? Njae. Idag fick det bli så här iaf. Och två bilder sen i sommras. Den sista gillar jag så jäkla mycket. Nu ska jag krypa ner i sängen så jag kommer upp imorgon. Godnatt!

A LILLTE PUPPY



Bilderna får tala för sig själva.

SEDÄRJA


tagen i sommras (=ingen snööö...)

Hej hörni. Några dagar sedan nu... Finns ingen bra anledning direkt till varför jag inte uppdaterat men ja det spelar väl ingen roll.
Solen har skinit hela dagen och den varan har man ju inte fått för mycket av på senaste tiden. Så jag har varit på bra humör hela dagen! Nu ska jag ta en dusch och sen plugga lite inför ett prov imorgon.
ha det fint!

RSS 2.0