LITE SOMMAR



heeeej! nu är jag på g igen. min midsommar var toppen, hoppas eran var det också. dom senaste dagarna har jag slappat ute på altanen och haft det bättre än bra.
OCH min iPod fungerar igen, GLÄDJETJUT!

DET ÄR SOMMAR

laddar inför några dagar nere i falkenberg med gyllene tider och jaa... gyllene tider. kommer hem på söndag igen så hörs då! ha en underbar midsommar nu hörni, puss & kram


ASHBURY APPLES


ska börja packa om en alldeles liten stund. ska bara göra lite annat först. hittade Pernilla Anderssons skiva uppe som pappa köpte för ett tag sen, har inte hunnit lyssna igenom den förrens nu, men jag gillar den! nu ska jag trycka i mig lite mat. ha en bra dag!

... SO FUCKING BAD



sitter här och tar det väldigt lugnt så här på kvällen. Travie McCoy, med låten Billionaire(lyssnahär) har stått för kvällens underhållning. ni har ju inte blivit så uppdaterade det senaste, men nu närmast väntar en liten tripp ner till skrea med vänner. känner på mig att det kommer bli toppen. nu ska jag fortsätta att göra ingenting. men det är ju sommarlov, hör nästan lite till.

LÄGET

äter knäckebröd, dricker juice och njuter av varenda solminut!
hörs snart

18 JUNI



syster fyller 18 år idag, GRATTIS! ♥
(det firade vi med tårt och oboy frukost, bra skit)

20 MINUTER OCH SKÖNA KLÄDER


absolut skönaste tröjan på länge!

jag fick med mig mamma och syrran till gällstad igår. eller ja, vi var där i ungefär 20 minuter sen skulle dom stänga, haha. men jag fick med mig två tröjor och två klänningar. nu ska jag upp och käka lite lunch sen får vi se vad som händer under dagen. vad gör ni idag?

HURTIGT


hurtiga vänner som kommer på cykel i regnet och tältar vid en sjö. haha underbara!

det är ju strålande väder ute därav den glesa uppdateringen. man vill ju ta vara på så mycket av solen så mycket, typ. vad gör ni i värmen? jag ska gå upp och lapa lite sol nu och fortsätta läsa en bok jag börjat med. senare kanske jag får med mig mamma på en liten tur till gällstad. ha det fint så länge!

GOD...

...NATT, har inte riktigt orkat idag. hörs imorgon istället? sov gott snyggingar!


SUMMERLIST


världens bästa pappa

har inte så mycket för mig, hittade denna listan. så i brist på annat, läs, kopiera och svara själv!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
måste vara vid havet i strålandesol, med vännerna såklart!
2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
vaknar upp med någon man tycker om(såklart), käkar jordgubbar med mjölk utomhus, träffar ett gäng med vänner och hänger på stranden hela dagen. sedan på kvällen grillar man och har det så jäkla underbart det bara går! (musik, dans, gött snack osv...) 
3. Vad lägger du helst på grillen?
färskpotatis, sparris & kött. ultimata sommarmaten!
4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
närmast är väl midsommar, som ska spenderas nere i falkenberg. sedan drar jag tillsammans med kusinerna och familjen till kroatien i två veckor. sedan lite smått och gott, och massa härliga kvällar med gänget såklart! 
5. Dina bästa sommarfärger?
beige är en solklar favorit, krämvit med. och korall.. och ja jag gillar dom flesta!
6. Nämn några saker som du tycker är typsikt svenskt på sommaren:
midsommar med sill, potatis, midsommarstång och hela rubbet! sen husvagnssemester, även fast jag inte brukar åka på det själv iofs.. BONNABRÄNNA. Sunes sommar sammanfattar väl en typiskt svensson semester..
7. Bästa sommarminnet från barndomen?
hmmm.. när familjen var på kolmården och jag gick balansgång på en bänk, tittade inte så noga och såg att bänken tog slut. jag tog ett steg rakt ut i luften - ingen bänk fångade upp min fot. inte det bästa kanske, men det jag kommer ihåg bäst! ont gjorde det.
8. Havet, sjön eller poolen?
HAVET
9. Vad väljer du i glassbaren?
en bägare med två eller tre kulor. jordgubb och vanilj glass med chokladbitar(har totalt glömt bort vad den heter?).
10. Vart går din drömsemester?
det finns så många ställen jag vill besöka så har ingen aning om vart jag ska börja! men nya zeeland lockar måste jag säga. 


   


HAR JU INTE BLIVIT...




...så mycket till bloggande idag. jag åkte iväg till emma med några vänner. det var mysigt. nu ska jag nog bege mig mot sängen, käänns ju ganska underbart att inte behöva gå upp halv sju imorgon faktiskt.

SÖNDAG

godmoorgon! vad ska ni hitta på idag? jag har absolut ingen aning. eftersom jag inte gjorde så mycket som att lyfta ett finger igår måste jag göra något. hmm, vi får se!  hörs under dagen.
puss

DINNER



mamma & pappa gjorde världens godaste mat ikväll. riktig sommarmat. jag förstår mig inte på folk som inte äter, mat är ju bland det bästa som finns! (jaaag är ett matvrak!)

I CAN MOOVE


jag och julia kör några schyssta moves...

... ehm, som sagt!
eves bilder

natten/kvällen kunde inte blivit mycket bättre. alla människor jag umgicks med igår är så himla underbara. jag vill inte att det ska vara slut faktiskt. har inte fattat att alla år i grundskolan är över, känns som jag ska ta bussen till skolan på måndag och träffa alla trötta innan vi ska ut och ha idrott. julia och becka med sit gp snack..
men nu ser vi fram emot sommaren istället. det händer mycket roligt, och ni ska få hänga med såklart!

DET ÄR ÖVER NU...


... OCH IVÄG



nu kommer snart kusin så åker vi och ahlen till mathilda. sen bär det av till avslutningsfesten, jag hoppas på en kanon kväll (även om regnet är sämst och man kan tro att det är höst) så, hoppas ni också får en bra kväll! höörs imorgon!


LOOOOOOV!


Nu är det över, eller njae inte riktigt. avslutningsfesten är ju ikväll. mormor/morfar kommer snart så jag har bråttom. vi hörs imorgon, då kommer bilder med.

men måste säga det, fan vad det känns underbart med lov ändå!

GODNATT




med en klump i magen och en i halsen går jag och lägger mig nu.
GODNATT


AGAIN



in i duschen, fixa iordning det sista för imorgon och sen en film. ha en bra kväll, kram ♥


BLANDADE KÄNSLOR



så här såg det ut i skolan i tisdags. 9:ornas dag.. imorgon slutar vi och det känns konstigt. har inte förstått att vi ska få sommarlov, att jag ska splittras ifrån alla dessa människor. när man börjar tänka på allt som varit ens vardag i tre år och att det aldrig kommer vara så igen, blir jag ledsen. man har vant sig vid så mycket. det ska bli jäkligt kul att börja gymnasiet och på en ny kula(om jag kooommer in..) men det skrämmer mig lite ocskså måste jag erkänna! ser fram emot morgondagen fast med blandade känslor.

A DROP IN THE OCEAN



LYSSNA

VÄLDIGT MYCKET ANNIE



tjjululu kompisar! Här har ni mig idag.. eller ja efter skolan. Jag drog på mig en rosa... tröja (händer ju inte varje dag, men fasen vad go den är!) Vädret där ute är ju inte det vackraste så mysiga kläder på! Det var 9:ornas dag i skolan idag, vilket betyder att det bjöds på volleybollturnering, tipspromenad och varje klass hade ett tema. Bilder kommer! Snart kommer tjejerna hit (bäst för dig ahlen att du med kommer). Det blir till att mysa, i den fantastiska säng jag precis fixat ihop i mitt rum - japp!
Detta blev rörigt men kännde för att skriva av mig. Angående bilderna är dom... väldigt mycket jag. enjoy

Titta in sen, bilder ska upp & en underbar låt! puuuss ♥
(min iPod är fortfarande sönder, mitt hjärta också.. ne jag skoja! om det andra alltså)

#¤%&/()(/&#

fuck.. min iPod är sönder............


KVÄLLSYSSELSÄTTNING



Heej! Sitter och lyssnar på musik (som alltid) och tittar igenom massa bilder, vilket också är en ganska vanlig sysselsättning. I veckan som kommer händer en massa kul i skolan, som alltid för dom som går ur nian. Det är dock med ganska blandade känslor jag ser framemot det. För nu är det bara fyra dagar kvar med en klass man inte kan beskriva. MEN, förhoppningsvis har vi några gymma dagar kvar tillsammans.

Nu ska jag fortsätta med bilderna, vad gör ni ikväll?

LÖRDAGSKVÄLLEN


18:18



Ha en bra kväll! PUSS

SOMMAR HITS



Har legat ute i solen heela dagen nästan. Emmas "sommar hits" lista går och jag börjar känna att det faktiskt är sommar nu. Ska hoppa in i duschen och fixa lite, sen kommer mina grymma vänner hit!

MÅNDAG/TISDAG



En väldigt liten del av alla bilder ifrån vår lilla skolresa vi gjorde måndag-tisdag. Jag mådde ju inte bra som jag nämde så jag var tvungen att åka hem på kvällen. Surt men nu är jag å bättringsvägen och denna skolveckan har förövrigt varit riktigt bra. Nu måste jag krypa ner i sängen, vi hörs imorgon! Natt people!

HELT SLUT

Jag mår fortfarande inte bra men jag hänger i. Har bilder från både klassresan och spexdagen som ska komma upp här så småningom. Men jag orkar inte för tillfället om jag ska vara ärlig. NU ska jag få välbehövlig sömn! Inte sovit ordentligt på hela veckan. Hoppas allt är bra med er!

FÖRSTAJUNI

Jag är hemma men ska iväg snart iväg igen, har miljoner saker att göra innan dess känns det som. Så slänger kanske upp något ifrån Emmas place lite senare ikväll! Ha det fint så länge ♥

RSS 2.0