geografi från soffan

jag ligger hemma i soffan idag också. gick upp imorse men kroppen ville inte riktigt. så sitter och får direktrapporter ifrån våran geografi lektion utav mathilda, mimmi & diana genom webbcam! haha dom är för sköna. nu ska jag nog ut och försöka få lite luft. hörs senare!

glass & oth

syrran kom precis hem och hade glass med sig. så ska titta lite  på oth nu och vara onyttig, vilket jag är grym på. hoppas ni inte är lika uttråkade som mig idag! puss

frääschbrud


(min?)HÖSTJACKA



har suttit och letat höstjackor här hemma nu och jag har hittat min! seriöst jag älskar den, enkel men så snygg! tänk med en stor halsduk och mössa. woo, come to mama.

godmorgon

godmorgon! ingen skola för mig idag så sitter här hemma och tråkar nu. att vara sjuk är bland det tråkigaste som finns. blir så uttråkad.. men har iaf kokat lite te nu och gjort rostmackor. så ska läsa lite bloggar och slötitta tv.

bra frukost....

poppapopcornienkopp

ååh vilken tråkig kväll detta blev. har blivit sämre nu så det blir nog ingen skola för mig imorgon. hatar att sitta hemma när man vet att alla är i skolan!
men annars då? sitter i tvrummet och det går någon politikgrej på ettan, har inte riktigt orkat byta kanal. nu ska jag dricka te, käka popcorn(grym blandning!) och sedan lägga mig i sängen igen.
godnatt♥

lördagskvällen

har landat hemma nu efter en helg där jag har bott i tranemo i princip. skulle varit iväg på fotbollsmatch nu men min näsa och hals vill inte riktigt det jag vill. så ligger nerbäddad i sängen med näsdukar och första säsongen av oth. senare ska jag ta en lång dusch och göra lite skolgrejer..


tog lite bilder ifrån emma, 1 en liten promenad på kvällen 2 underbara mathilda

21:33

hemma hos emma ikväll igen med några utav dom jag gillar mest! hörs imorgon, puss

en turbo och lite hårfärg

vaknade vi nio i emmas föräldrars säng. var tvugna att sova där för vi käka så mycket igår så fick inte plats någon annan stans. iaf, vi låg och tittade på disneydags och åt apelsinkrokant. (godis är som bäst på morgonen, right?)
som ni förstått färgade emma mitt hår igårkväll.. ni får se resultat under dagen!

bilder från gårkvällen. både jag och emma tyckte det känndes liite orsäkert iomed att det var första gången hon färgade någons hår. .. men ja det blev nog ganska bra tillslut!

TO BE CONTINUED...


TOTAL MAKEOVER

sitter hemma hos emmet nu, mätta och inte hungriga längre..................... nu ska vi snart göra något som känns en aning osäkert. förstår inte att jag låter emma göra det på mig. eeh, hörs kanske sen...


LOUICE


mysig fika med Louice nere i stan idag!



SNART TILLBAKA

har haft en jättebra fredag såhär långt! såfort jag fått några bilder från Lollo ska jag slänga upp dom. nu ska jag titta lite tv sen packa och åka till Emmet och vara där tills imorgon.
vad gör ni idag? :)


just nu.. alla dessa cambilder, jag vet! men sitter vid skoldatorn så har inga andra bilder.. haha

torsdagkväll

godkväll! direkt när jag kom hem idag fick jag bara slänga i mig lite mat sen åkte jag, syrran och vovven ut till nittorp och titta på laget. det blev vinst efter världens rysare. för övrigt höll jag på att frysa fingrarna av mig, känns att hösten är vääldigt nära nu.
nu sitter jag här nyduschad och dricker te, min hals samarbetar inte för tillfället. hoppas det blir bättre nu till helgen. ska krypa ner i sängen med en bok snart. godnatt ♥



snygga systrar....

SVENSKA

sitter och har svenska, vi gör ingenting så det är gött. skulle slutat 13.05 idag men så har vi fått en till samhällskunskapslektion så slutar inte förrän 15.15.... sucks.
jag är vråålhungrig, härligt att vi har lunch om 20 minuter. hörs sen! (med bilder) pusss

21.15

sitter med kusin och resten av familjen och tittar på fångarna på fortet, mysigt! ska nog dra mig mot sängen och läsa lite snart innan jag slocknar. ska ju upp vid fem imorgon igen, bara att börja vänja sig! hörs imorgon, godnatt!

känns så konstigt att inte träffa er varje dag. saknar er så mycket!

PANNKAKOR+++

farmor gör pannkakor borta hos kusinerna... och vad gör man inte? är vrråålhungrig!!

DETÄRHÖST



tjena kompisar! kom innanför dörren för en stund sen, höll på att blåsa bort på vägen mellan busshållsplatsen och mitt hus. världens ruskväder ute ju.
för övrigt har det varit en bra dag. tre lektioner bara, inte fy skam! nu ska jag slänga i mig lite mat och sen slötitta lite tv.
later alligator

duschen

har som sagt börjat på gymnasiet inne i borås nu. bäckäng närmare bestämt. det betyder att jag ska upp klockan fem imorgon bitti, inte så gött. men vad gör man inte? så nu ska jag ta en dusch, slötitta tv (som säkert slutar med att jag somnar i soffan, är förbaskat trött!). hörs imorgon, puss

DÅ VAR DET KANSKE DAGS IGEN ?

det är så mycket som händer nu. nya intryck och nya människor hela tiden! men jag gillar det. har gått på gymnasiet i tre dagar nu och det känns bara bättre och bättre. hoppas det kommer bli bra!
ett nytt äventyr har böörjat..hoppas ni är med?

RSS 2.0