Alecia Beth Moore


åh vad jag är avundsjuk på dom som ser PINK på ullevi ikväll. hon är fantastisk, hennes musik är fantastisk.
A V U N D S J U K

rastlöshet=meningsfullabilder



idag har jag inte gjort allt för många knop. varit så jäkla trött och rastlös. och rastlösheten resulterar i sådana här meningsfulla bilder! heeh, ska snart gå upp och titta fotboll tror jag. får nöja mig med att sitta framför tvn och se gothia idag. vad gör ni denna fredag?

MERA GYNNING


carolina gynning är nog en utav dom ballaste kvinnorna jag vet. nere i kroatien läste jag hennes bok ego women, vissa kapitel två gånger om. en del utav det hon skriver är så jäkla rätt. (sen är ju hennes tatueringar apsnygga också...)

BASKA


liten mikrodel av alla bilder ifrån baska. underbart ställe!

GÖTEBORG/FOTBOLL



ciaaaao! jag kom hem för bara ca 20 minuter sedan. har sett på grymt underhållande och rolig fotboll hela dagen och ätit inte så fettsnålmat. hee, det gillar vi! förhoppningsvis blir det en tripp till till götet innan gothia slutar. nu ska jag snart dra mig till sängen innan jag bokstavligen somnar på tangentbordet.
seyatomorrow

For The Windows In Paradise


sommaren rullar på och det mesta är så bra det bara kan bli. umgås med vänner, grillar, badar och njuter ända ut i fingertopparna.
 
som ni vet har jag varit bortrest men kom hem i söndags igen. veckan har till stor del tillbringats i göteborg. även morgondagen kommer ni kunna hitta mig på en träbänk på heden!
jag ska fortsätta njuta av dom veckorna som är kvar och ta tag i den här bloggen. en gång för alla. är ni med mig?

CRAZY WORLD




jag vet att det gapat tomt här ett tag nu. men jag har varken haft orken eller lusten. det har/är ju sommar på riktigt och då är väl inte dumburken prio 1.. + att jag har väl inte varit på världens topphumör pga vissa anledningar. men nu känner jag mig bättre igen. taggar inför KROATIEN som familjen+kusinerna åker iväg till på söndag och det ska bli så himla skönt. kusinerna har varit på samma ställe i ca 6 år nu eller något tror jag så det är la som deras andra hem eller nått..haha, och nu ska dom ha med oss. wiho!
hörs innan vi åker. puss!

RSS 2.0