SM I OSTRON-ÖPPNING NÅGON?

Är hemma idag, mådde inte alls bra igår eftermiddag/kväll och det var inte riktigt bra imorse heller. Känner mig matt i hela kroppen, fryser hela tiden och är trött. Ska försöka få lite läxor gjorda i eftermiddag om jag orkar..

 För tillfället rullar efter tio med malou på tvn och det är med någon som sitter i juryn för "öppna ostron sm" haha what? Går ut på att man ska skära upp ostron på så kort tid så möjligt och dom får inte var sönderskurna och man får inte skära sig själv, för då får man tidstillägg. Vad är det här?? Se där, det finns två sorts ostron man kan öppna också! Nu måste jag sluta skriva och se hur det går när dom skär upp dom här.... Hörs sen!

VIDRIGT

Vi tittade på delar av filmer på so;n idag om/eller saker som rörde andra världskriget. Det var riktigt vidrigt och jag förstår inte för allt i världen hur en del människor kan göra så vidriga saker mot sina med människor somm Hitler gjorde. Fy fan rent ut sagt. Vi såg ett avsnitt från band of brothers och jag måste erkänna att det faktiskt kom en eller två tårar ur mina ögon.

Var bara tvungen att skriva av mig lite. Nu ska jag checka robinson och försöka äta något. Ha en bra kväll!


PAAAUSE


Har tagit en liten paus från soböckerna och andra världskriget och spanar in lite bloggar istället. Jag vill bara ge mig ut i affärerna och handla in massa vårkläder nununu! Januari måste vara en utav årets tråkigaste månader? Det är ju grått hela tiden och jaa... det är grått och trist...........

Okej nu blev det lite deppigt, lyssnar på massa gammal musik jag lyssnade på när jag var mindre. Det fanns ju bra musik då med! Typ Millenium 2 med markolio? haha neej nu måste jag sluta här.
Okej märks det att jag har tråkigt? För det har jag + att jag är trött vilket betyder ett himlans konstigt humör och nu bara jag svamlar iväg. Tror jag går tillbaka till so böckerna nu. Ha en bra kväll!

14:48


Skoldagen blev inte jätte lång då vi fick sluta tidigare och ta bussen hem vid två. Den extra timmen man får hemma är faktiskt riktigt skön. Min vad har inte blivit bättre idag så ja... ser fortfarande lite scary ut nät jag går.  Mamma ringde för en liten stund sen och sa att hon var på väg hem, och att det ska bakas våfflor här i eftermiddag, yuumi!

måndag


Oj vad denna måndag varit seg! I skolan hände väl inte så himla mycket, gjorde något med min vad på idrotten så det gör skitont när jag går nu, så jäkla typsikt. Ser ut som jag gjort i brallan (enligt kusin&syster) men det går väl över snart hoppas jag. Annars är väl läget så att jag ska igenom en hög med läxor som ligger i mitt rum och väntar. Och det hjälper ju inte att skjuta upp dom till halv tio ikväll så nu ska dom bli gjorda.
later dudes!

SATURDAY NIGHT/SUNDAY MORNING


tonight's gonna be a good night

Senare kommer mina tjejer hit och ska tillbringa natten här, det var länge sedan nu! När det handlar om oss kan det inte bli tråkigt... Så vi hörs väl imorgon skulle jag tro! Njut av att det är lördag, kramar!


SNABBSPOLA


Åh jag vill bara snabbspola tiden nu och ha vår, fylla garderoben med ljusa kläder och slippa tjocka jackor, vantar och mössor. Jag sitter här och fantiserar men jag orkar inte med kylan längre. Nu ska jag fortsätta lyssna på rooney och drömma mig frammåt några månader.
Om ni inte har något för er, lyssna på låten get away - Rooney, den är schön!


SVAG FÖR SVARTVITT


snyggt plut på sista bilden, he-he

Då var det helg igen och jag bara bockar och bugar! Efter att ha gjort ett matteprov i skolan som jag tror gick åt skogen känns det bra med fredagkväll. Kvällen ska nog spenderas framför tvn med godis... lungt och skönt! Hoppas ni får en fin lfredagkväll!

1.2



Har inte så mycket att säga... ni får titta på bilderna istället!

HEMMA

Jag mådde inte bra när jag vaknade idag så stannade hemma. Sitter och funderar på gymnasievalet och efter att jag varit på Bäckäng igår blev allt så mycket svårare. Det står mellan två linjer nu, samhäll/europa och entrepenör. Usch jag har ingen aning vad jag ska välja först. Får ta och fundera på det ett tag till!
Nu ska jag sätta på en film. Ha det bra, hörs sen!

pjuh.

sämst uppdatering jag vet! Men jag har suttit framför matteboken hela eftermiddagen och nu väntar tyska verben. Känner mig helt slut och att det är måndag gör inte saken bättre. För övrigt hade vi klädsim i skolan idag,jag hoppas aldrig jag trillar i havet/sjön med kläder på alltså, fyfan vad jobbigt det är att simma med den skiten på sig! hehe


GODNATT


Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Paradise Hotel. Hoppas ni haft en bra lördag!

KENT


Lyssnar på Kent och försöker intala mig själv att jag måste få lite läxor gjorda idag. Känns ju sådär mindre bra en lördag.

PEPSI


jag har världens sötaste vovve (och vi gillar äpplen båda två...)

NÅGOT SÖTT


hej på er! efter skolan igår åkte jag in till borås med pappa för att besöka sven eriksson, kommer förmodligen söka en linje där som första handsval när gymnasieansökningarna ska in (vilket är som ungefär... om två veckor tror jag?). Så ja, därför hann jag inte uppdatera! På tal om gymnasiet, tycker det ska bli jättekul med något nytt och så. Men usch känns jobbigt med, vill inte lämna min klass.
Nää, nu ska jag ner till affären... är så jäkla sugen på godis... eller glass kanske.hehe later!

JAG FRYSER


tröja, svea(kille)

Jaag fryser snart ihjäl här! Är rädd att jag börjar bli sjuk, har frysit i typ två dagar nu. Idag åkte iallafall jag och min syster en sväng till Gällstad för att byta tröjan (pippitröjan), men fick med mig den gråa från svea och ett par skor också. Nu ska jag ta en varm dusch och sen sätta mig lite med min tyska läxa!

GODNATT


håret ligger lite som det själv vill och vänstra ögat ser ut som ett streck... men ler gör jag ju!

Nu ska jag sova. Sov som en stock på vägen hem från skolan och när jag & mamma åkte för att hälsa på mormor och morfar sov jag i bilen. Men blev piggare utav att vara hemma hos dom en stund, dom är jämt så glada och jag blir förbannat lugn utav att vara där.
Imorgon efter skolan åker jag antagligen till Gällstad för att byta en tröja jag fick i födelsedagspresent, så lär ju inte bli jättebra update här imorgon... heller.
Nej nu väntar sängen, GODNATT


xxx


Upp ur sängen imorse kom jag och överlevde skoldan utan att somna. Men fasen vad trött jag är! Märks att man inte gått upp halv sju på länge... Ska ta en promenad med min vovve nu och försöka piggna till lite.

I en annan del av köping

Har precis fixat ny musik till ipoden nu, så jag har något nytt att lyssna på i bussen imorgon. Känns ju sådär att behöva gå upp halv sju alltså. Så jag måste komma i säng i tid idag för annars kommer det här aldrig att gå. Men först, tv4 20;30! Nya avsnitt av "I en annan del av köping", har väntat i evigheter nästan ju, hehe.

a cup of tea


Har inte gjort någonting idag... haha. Föurom att ha druckit te och läst olika tidningar. Men jag har all rätt till att ta det lungt för imorgon kickar ju skolan igång igen, jag ser absolut inte fram emot denna vårterminen, så mycket som ska göras, men men det får väl antingen bära eller brista, jag ska göra mitt absoluta bästa iaf!
Nee, nu måste jag slänga i mig lite lunch för jag har träning vid halv fyra!
KRAM!

jag vet...

... att det har varit sämsta möjliga uppdatering här nu i två dagar! Imorgon kommer jag tillbaka med bilder.
hörs snart!

The Rolling Stones


........................

Idag har jag inte gjort mycket för världen... än så länge iaf. Slänger ett öga på tvn då och då där extreme home makeover rullar, det är så kul att se när dom får se sina nya hus och blir så jädrans glada! Men jag kan inte sitta här längre nu så tänkte att jag skulle rensa bland alla mina träningskläder, träningskor och rubbet nu, som jag lovat pappa. Inget som lockar direkt, men det ser ut som rena katastrofen i mitt "träningsskåp". Kanske återkommer med bilder senare, vi får se! Så tråkigt med så här mycket text... Ha det bra så länge.


SLÖ


Orkester jacka h&m, armband Indiska

Sitter här och är allmänt slö. Hade kalas innan idag med god mat och god tårta. Ska nog gosa ner mig i min nybäddade säng och titta på en film nu och vara slö lite till. 
laater

Godnatt!

 

Säger godnatt nu med denna bilden och den Här & Denna låten, två gammla låtar som är grymmers..

BEAUTIFUL DAY

Min födelsedag, som var... igår blir det ju nu. Den var himla mysig iallafall, åt på restaurang med familjen + min moster och sen åkte hem till Becka och myste. Imorgon kommer andra delar av släkten hit och då blir det tårtkalas!

månaden som var

Slänger in lite bilder från månaden som precis varit, December alltså.
Sen ska jag lägga mig i hyfsad tid...imoooorgon är det min dag!


get to know me

Personligt
Namn: annie
Smeknamn:  tjejerna har ju kommit på några, men dom skrivs inte här.
Kön: tjej
Ålder:  femton bast, fyller faktiskt år imorgon!
Längd: förra gången jag mätte mig var det nog 1.63, en kortis med andra ord!
Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: bruna
Boende: hemma i våran villa
Familj: mamma & pappa såklart, en syster, en bror och en vovve.
Humör:  oftast glad, framåt!


Ditt eller datt
Pengar eller kärlek?: Kärlek såklart
Singel eller förhållande?: beror på
Sola eller bada?: baaada ska det va
Mobil eller dator?: mobilen får det bli
Gröna lund eller Liseberg?: liseberg
Mc Donalds eller Burger King?:  donken
Dans eller sång?: haha jag är ju så himla begåvad när det gäller sånt (ironi). men sång är ju kul! hehe
Fotboll eller innebandy?:  jag spelar ju fotboll, så fotboll.
Flyga eller åka båt?: oj... båt tror jag



Som jag nämde något inlägg ner tycker jag sådana där "presentations inlägg" är tråkiga så jag gjorde en sån här istället. Så nu vet ni lite granna om mig iallafall!
   Det här med att fixa design på bloggen är ju inte det jag är bäst på, men min vän Tim hjälpte mig och göra en väldigt enkel header, tusen tack!
jag väldigt glad(?), någong gång i höstas iallafall!
jag väldigt glad(?), tagen i höstas iallafall!


rubriken.rubriken.

Jag satt uppe och tittade på småkronorna inatt när dom fick stryk utav USA, vilket resulterat i att jag är lite trött för tillfället. Men ska iaf försöka få till en annan design här på bloggen idag. Får väl se hur det går, jag ger det ett försök iaf! Om den ska se ut som den gör nu är den ju skit tråkig.

Jag ska få till ett inlägg med bilder och berätta mer om mig själv snarast!

FIRST

Okej, jag har funderat på att skaffa blogg ett ganska bra tag men aldrig fått det gjort riktigt. Därför just jag skaffar blogg är nog för jag tycker det verkar himla kul att ha en egen blogg och så vill jag ha någonstans att lägga upp bilderna jag tar (jag tycker det är skit kul att fota alltså).

Så ni kommer väl få veta mer om mig under resans gång här!
(jag hatar sådana här första inlägg... såå fult blev ju detta, men äh va fan, nu kör vi!)
annie



Ni får nöja er med denna så länge!

RSS 2.0