19:34



Schemat har varit lite tajtare idag än vad jag hade tänkt. Inte haft så mycket tid över. Vi har lite främmat här nu så jag ska springa upp och vara social igen! Tillbaka imorgon, kram.

Learning To Be Brave In My Beautiful Mistakes



Godkväll folket! Jag har haft en fruktansvärt rolig eftermiddag tillsammans med fyra wounderbara vänner. Imorgon är det ju fredag, som alla vet och wie det är ju bara för bra! Vi har gått en vecka i skolan efter lovet - det känns som en evighet. Har så jäkla mycket att göra, både saker som rör skolan och inte skolan, hinner inte med allt. Hoppas kunna ta igen det mesta i helgen, då ska också uppdateringen bli bättre!

PLATTA SANDALEN



Har varit på toppenhumör idag och nu ska jag snart kila iväg på lite träning ute i snön. 
Har läst igenom senaste nummret av Cosmo, och ett som är säkert är att sandalerna (andra bilden) vill/SKA jag köpa till våren/sommaren, eller något liknande! Förbaskat snygga.

GANSKA TOMT

JAG lever. Japp tänkte mest säga det, har inget roligt att berätta och inget vidare kul att visa. Men jag ska komma tillbaka med bilder eller något liknande snart snart. Håll ut!

TRÖTT SOM EN GNU

Jag har varit i Göteborg heeela långa dagen och tittat runt i affärer med syrran. Hittade en del saker jag är riktigt nöjd med! Kanske dyker det upp någon bild på det här, vi får se. När jag kom hem runt åtta kom Ida hit och vi myste till det med film och popcorn. NU väntar sängen, jag är trött som en liten gnu.
Sleep tight!

Väggen med stort V




STRESSIGT

Ska kila iväg på träning nu, ute på grus. Lockar inte just nu men det känns bättre när man väl är där! Hörs kanske ikväll.

11:31


Hallå hörni! Här sitter jag och tittar på filmen nedanför om och om igen.. haha. Idag ska jag träffa Ida som jag inte gör allt för ofta. Så jag borde sätta lite fart, laateralligator

SEVÄRT

Jag såg precis denna videon på Tyras blogg. Titta på den. Den är gjord för katastrofen i Haiti och det är riktigt många kända ansikten som är med och gör en nyare version av Michael Jackson och Lionel Richies låt "We Are The World". Den är värd varenda minut!

Stuck in a moment you can't get out of

Har käkat lite mat nu efter träningen som för övrigt bestod utav snö-rugby och bergssnöklättring. Fint ord där! I vilket fall, nu ska jag sluka popcornen här jämte mig och gå och sätta på en film tror jag. Om jag inte fasnar här då... vilket jag brukar lyckas med.

FÖRSÖKER KOMMA PÅ NÅGOT BRA


Det funkade inte att komma in på bloggen sen igår, vet inte vad det var som strula. Men nu verkar det funka iaf. Jag har tillbringat förmiddagen med att städa mitt rum och alldeles strax kommer mormor & morfar hit och äter semlor med mig, mysigt!
Om ni inte har något för er så lyssna och titta på detta. Skulle göra mycket för att få se han live igen, det var så jäkla häftigt. (klippet är dock inte från konserten jag var på förra sommarn)

you can call me.. ego


En liten egobildbomb kom här, hade inget annat att ta kort på direkt? haha. Jaja i vilket fall, första dagen på lovet och det är underbart! Varit ute på en promenad nu på förmiddagen och nu ska jag snart käka lite lunch. Får se vad jag hittar på senare idag.
Hörs snart igen.

NYTT UTSEENDE


Som ni märker ser är ju inte bloggen så förskräckligt ful och tråkig ut som den var innan. Och det har jag Elina att tacka för! Tack tack, ser lite roligare ut nu. Första bilden är tagen i april förra året, den adnra är tagen i december. K ä r l e k

14 februari


Jag lever.. ja bara det att jag inte har haft tid/ork/eller något roligt att berätta! Ingen människa har väl missat att det är alla hjärtansdag idag. Själv har jag inte "firat" den direkt. Suttit i en ishall från klockan ett till sju ungefär. Finns roligare saker att göra! Hoppas ni har haft en bra dag med någon ni tycker om :)

fridaynight


Vart är vi på väg?
VATTENFALL

Lov

fr
Äntligen är det lov! Firar jag med att åka till Emma ikväll. Hörs senare, om inte ha en fortsatt skön fredag!

Med en hund i knät


tjingeling kompisar! Klar med the big inlämning tills imorgon och så är det ju fredag imorgon med, vilket innebär att det är lov sen! Underbart om ni frågar mig. Har min hund i knät för tillfället så det är lite jobbigt att skriva, men det funkar ju. Nu ska jag lyssna vidare på Foo Fighters och ta det lungt, sounds good!

PINK

Hallå hörni! Dagen har varit fullspäckad med skolan, längre promenad med vovven och sedan träning nu ikväll. Men nu är jag hemma och varvar ner med lite Pink. Såg i tidningen att hon kommer till Götebrog i juli, liite sugen är man ju... men jag tänkte bara säga lycka till, till alla er som ska göra nationella imorgon! Känner att jag måste få tillräckligt med sömn inatt när hjärnkontoret måste gå på högvarv i tre timmar direkt på morgonen imorgon.
GODNATT


REBECKA



Grattis på födelsedagen
jag älskar Dig!

MÅNDAG IGEN


God-Måndag-Kväll folket!
Måndag igen och veckan kommer innehålla en massa plugg, mer än vanligt känns det som. Första nationella är det imorgon också och sen ett på torsdag. Inget man kan plugga till men lite halvt nervös är man ju faktiskt.
Till en helt annan sak - jag måste börja fixa roligare bilder hit va.. kameran brukar vara med på dagarna ibland men jag orkar aldrig ta upp den.
Enda anledningen till att det blev massa text nu är för att jag ska slippa plugga.. BBYYYYEEE

ÄNNU MER...plugg


Jag har suttit här och pluggat sen halv elva. Känns som att det inte finns något slut det jag håller på med för tillfället. Men om några timmar är det nog inte mycket kvar. Senare ska jag åka iväg till Nittorp på hockey, jag spelar fotboll i samma klubb så idag ska vi alla ut på isen och... ja stå där typ.
xxxxx

17:17

Jag pluggar på här, eller ja nästan. Suger ju lite att behöva göra det en lördag men göras måste det ju. Tog en paus innan och åkte till Gällstad med mamma. Är i ganska stort behov utav ett par nya jeans, jag vet precis vilka jag vill ha, men hittar dom inte någonstans. Det är lite frustrerande. haha. Jaja, jakten fortsätter!

UT

Godmorgon! Denna dagen kommer nog till mestadels bestå av plugg så innan jag börjar ska jag ge mig ut på en powerwalk. Så mycket enklare att sätta sig och plugga sen om man varit ute lite. Ha en bra lördag!

22:09

Har varit själv hemma hela kvällen och det är ju inte superkul alltså. Tittar lite på tvn, läser bloggar och är supertrött (som alla fredagar typ). Ska nog fixa lite popcorn och sätta på en film nu. Hopppas ni har en bra fredagskväll! Hörs imorgon :)


FREDAG IGEN


Hej hörni! Fredag idag igen, denna veckan har gått läskigt fort tycker jag? Men jag klagar inte, nejnej! Ska försöka få lite plugg gjort så jag slipper sitta med det ikväll då förhoppningsvis Becka kommer förbi en sväng. Vad gör ni idag?

TOM PÅ ORD


Heej på er! Känner mig lite halvt stressad över ett skolarbete som ska vara inne nästa vecka, som inte är klart på långa vägar. Idag i skolan har det inte hänt alls mycket. På bildlektionen var det några i klassen som snackade om hundra höjdare och en 77-årig gubbe (Golge Jacobsson) som varit med där. Har precis tittat klippet på youtube och ja... ehm den gubben var något i jag vet inte riktigt. TITTA själva får ni se.

TRÄNINGSVÄRK


Är trött och har träningsvärk i hela kroppen, men en glödhet dusch gör kanske saken bättre? Kanske den kan bota tröttheten lite granna iallafall.

ONSDAG&BILDBOMB


ett tag sen sist

ja men hej, det var ju bara sisådär... 100 år sedan?
Nej men jag vet att uppdateringen varit kass här dom senaste dagarna och jag berom ursäkt för det. Måndag idag och dagen har bjudit på en del riktigt roliga stunder! Speciellt när man har en vän som är jädrans duktig på att imitera andra... skolans rektor tillexempel. Inga namn nämda!
Ska ta tag i denna blogg lite mer imorgon... typ. Så titta in då igen, okej?
Puss!


RSS 2.0