UNTIL THEN...



Imorgon åker vi i klassen iväg på en liten mini-klassresa tills på tisdag. Jag hoppas för allt i världen att jag kommer må bättre då. Vi ska sova i militärtält tror jag, och som jag mår nu är nog inte det bästa att göra. Men, jag hoppas på det bästa! Vi hörs på tisdag igen hörni,
until then; James Morrison

EVERYBODY/ATHOUSANDMILES





Eftersom jag (och dom andra i det här inlägget) går ut nian iår har vi haft revy i skolan. Den blev riktigt lyckad faktiskt, grymt! Här har ni lite smakprov (det är vi snyggingar på första bilden som dansar i den första filmen..)  Om ni vill se mer, sök på tranängskolan revy 2010 på youtube.

SJUK...

Jag ligger här hemma och mår inte prima direkt. Har fått ont i halsen och är förkyld (och hängig). Men det kunde varit värre! Tråkigt bara att allt kommer nu när det bara är två veckor kvar i skolan och det är massa speciella saker som väntar. (+ jag tänker inte stanna hemma en dag även om jag är sjuk för jag ska tillbringa så mycket tid med klassen som det bara går!).

Nu ska jag slänga mig i sängen igen och försöka piggna till. Hörs ikväll!

THAT FEELING, YOU KNOW?



heej hörni! Jag har är på ett underligt humör för tillfället. Känner mig helt weirdo.. Har ni haft den där kanslan någon gång att ni saknar något, fast ni inte riktigt kan sätta fingret på vad?

Aja, iallafall. Dagen har varit bra för övrigt, väldigt lugn. Men bra. Imorgon blir det andra puckar för då ska jag träffa världens härligaste gäng!

TRACKS








Tre låtar som går på repeat för tillfället.

JAG SER DET REGNAR



Här öser regnet ner. Skulle ut och ta in den förbannat blöta tvätten,  jag var inte ute i mer än säkert fyra minuter och blev dränkt som en katt. Men jag gillar det. Det är mysigt, regn är inte så pjåkigt när det är uppemot 20 grader och det luktar sommarregn!

PART TWO


MORE TO COME


Jag säger det igen, jag är svag för svartvitt men imorgon kommer det upp bilder i färg också. Nu ska jag kila upp till sängen (nybäddad=detbästasomfinns). Är förbaskat trött, imorgon är det en lång dag så behöver väl all sömn jag kan få.
Sleep tight!

shululu

Kom hem för några timmar sedan ifrån en awsome helg! Har precis slängt i mig lite pizza (emma det blev campinoo....) och ska nu fixa med bilderna. Dyker nog upp ett gäng här under kvällen. Titta in sen!
tjing tjong, långkalsong

WIGWAMBAM



Nu rullar vi, hörs på söndag!
PUSS & KRAM

april/maj


lite april, lite maj i bilder

I'm not dead!

okej hörni! det var varit helt dött här nu i typ flera veckor nästan, som ni med all säkerhet har märkt. Men nu ska vi försöka köra igen! Eftersom det är långhelg nu (bockar&bugar!) så åker jag ner till Falkenberg med Emma. Vilket innebär att det antagligen inte kommer att dyka upp inlägg förrän söndag igen. Men man vet aldrig.
Ni får kika in.
Ha en grym långhelg!

hej

jag tycker om mina vänner

RSS 2.0