.................

jag försöker få upp bilder här men det funkar ju inte... blir aaarrg. ska försöka ett tag till, ni kommer väl att märka hur det går!


HEMMA



#1 en biltur på 2,5 h blir lätt långtråkig
#2 min älskade McFlurry!


Hemma från några riktigt sköna dagar nere i Helsingborg. Helt slut i både benen och huvudet men humöret är på topp. Kommer antagligen dyka upp lite bilder här i veckan.
Att det är skola imorgon gör mig faktiskt inte så jätte mycket (förutom att det är NP på fredag) men ska bli kul att träffa alla igen, har ju inte varit hemma under lovet så har inte träffat någon utav dom som jag vanligtvis träffar varje dag.
Nu ska jag sova i min EGNA säng. Underbart, GODNATT

TORSDAG



Jag har varken något roligt att skriva eller att visa för tillfället. Skriver om litteratur historia, det är lika tråkigt som det låter. Roligare är det inte liksom, hörs senare i eftermiddag istället. Jag måste hålla på med detta i några timmar nu.
Vad hittar ni på idag?

HEMMA



Hemkommen från Lerum för några timmar sedan, känns tråkigt. Men jag hinner inte vara hemma länge innan jag åker igen. Tidigt fredag morgon rullar bilen mot Helsingborg för träningsläger så imorgon ska jag få lite plugg gjort för jag är inte hemma förens på söndag sen. Så vi hörs antagligen imorgon!
Later alligator!

LAST NIGHT


TRÖTT



Hej hörni! Ledsen över den dåliga uppdateringen men jag har inte orkat.. Iallafall efter att ha umgåtts med ett gäng rakt igenom underbara människor igår har jag, Julia & Emma varit helt slut idag. Legat i sängen hela dagen och titta film och tjötat om allt & inget. Det är också hög tid för mig att börja packa väskan för imorgon drar jag till Lerum/Götet för att träffa Ida och bo där i två dagar! Kika in snart så kommer det upp lite bilder ifrån igår. puss

RSS 2.0